NG Project

napenergia hasznosítás, ipari irányítás- és méréstechnika,
épületautomatizálás

Sztori

Az NG Project Kft. ipari folyamatirányítással, ipari- és épületautomatizálással valamint zöld- és megújulóenergia hasznosítással foglalkozik. Vállalatunknál a tervezéstől, az engedélyeztetésen és kivitelezésen át, az üzemeltetésig, valamint az oktatásig minden projektfeladatot képesek vagyunk önállóan ellátni. Rendszereink kiépítésénél PLC, DCS és SCADA megoldásokat integrálunk. Évtizedes tapasztalatunk és kiemelkedő tudással rendelkező szakembergárdánknak köszönhetően az alábbi szegmensekben a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk:

 • Irányítástechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • Erősáramú berendezésekkel kapcsolatos érintésvédelmi, villámvédelmi tervezések, valamint engedélyeztetések, kivitelezések és felülvizsgálatok
 • Hitelesített méréstechnikai megoldások bevezetése
 • Biztonságtechnikai és robbanásbiztos terek tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, felüvizsgálat
 • Energetikai rendszerek tervezés, engedélyeztetés kivitelezés
 • Alternatívenergia hasznosítás tervezés, engedélyeztetés kivitelezés

Tovább…

 

Hitvallásunk

Mindig a legjobb megoldást keressük, az optimális működés érdekében. Munkatársainktól magas szakmai színvonalú hozzáállást várunk el és ebben a legjobb eszközökkel és munkakörülményekkel támogatjuk őket. Hisszük, hogy a kiemelkedő minőségű szolgáltatás nyújtása csupán elszántság és elkötelezettség kérdése. Elkötelezettek vagyunk a minőség felé. Ezt támasztja alá ISO 9001 minősítésünk is, melyet 2006-ban nyertünk el és azóta folyamatosan megújítunk.

 

Partnereink

Együttműködő partnereink és beszállítóink kiválasztásánál olyan csoportszintű kritériumrendszer szerint járunk el, amely a legmagasabb minőségi elvárásokat támasztja partnereink felé. Kiemelt partnereink az alábbi vállalatok.

 • A Tartarini Hungary kft. az olasz O.M.T. Tartarini S.r.I. gázipari gépészeti termékeinek magyarországi teljes jogú forgalmazója, kiemelt partnere.
 • Az NG Project a Bernecker + Rainer Industrie Elektronik Ges.m.b.H. OEM partnere és az általuk gyártott ipari automatizálási eszközök rendszerintegrátora.
 • Vállalatunk a Dial-Comp kft. által szállított automatizálási, ipari elektronikai és biztonságtechnikai termékekkel dolgozik.
 • Smart Electronic APC Eurolog Kft.
 • EU-Solar kft.
 • CoreComm si kft.
 • Ép-Gépész Holding kft.
 • Bartec Hungary kft.
 • DL1 kft.
 • Turbo Team kft.
 • VST System kft.

Bezár

Automatizálás

Épület- és ipari automatizálási megoldásaink segítségével családi házaktól, csarnokokon, üzemeken át, egészen gyárakig és erőművekig képesek vagyunk minden igényt kielégítő, testre szabott automatizálásra. Ismerje meg saját fejlesztésű automatizálási megoldásainkat, melyek segítségével otthonát, illetve üzemének működését sokkal hatékonyabbá, kényelmesebbé tudjuk tenni. Automatizálási rendszerünk moduláris felépítésű, az egyéni igényeknek megfelelően alakítható, fejleszthető.

InduSmart – ipari automatizálás

Különböző környezetekre tervezett ipari automatizálási megoldásainkkal biztonságosabbá, hatékonyabbá és kontrolláltabbá teheti ipari, erőművi, vagy egyéb gyártási működését.

InduSmart

HOME2.0. – épületautomatizálás

Hatékony megoldást nyújtunk lakóépületek, családi házak különböző épületgépészeti rendszereinek vezérlésére és szabályzására. Tartózkodjon akár házon belül vagy házon kívül, az ingatlan alapvető energiahatékonysági, biztonsági és kényelmi funkcióit könnyedén vezérelheti akár a telefonján, táblagépén keresztül is.
Az NG Project megoldásaival lehetősége nyílik különböző események időzítésére, például távolléte esetén a fényforrások bizonyos időközönként való bekapcsolására, vagy a külső hőmérséklet csökkenése esetén a lakás automatikus felfűtésére, de azonnali beavatkozásokra is, például a kamerarendszer irányítására, vagy nyílászárók blokkolására. Ismerje meg az NG Project teljesen testre szabható, egyedi igények alapján fejleszthető épületautomatizálási megoldásait amelyekkel Ön is hatékonyabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti otthonát!

HOME2.0. – épületautomatizálás

Ipari folyamatirányítás

Az ipar minden területén évről évre nagyobb szerepet kapnak az elosztott intelligenciájú irányítási rendszerekre épülő megoldások, melyek nemcsak egy folyamat, vagy egy gép funkcióinak működését látják el, hanem az egész gyár vagy akár egy ágazat országos rendszerét felügyelik és szolgáltatnak a menedzsment felé stratégiai fontosságú adatokat.

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation” hangzik a Bernecker & Rainer vállalat mottója. Mivel az NG Projectnél mindig a tökéletes megoldásokat keressük, így számunkra ideális hozzáállás ez a perfekcionista szemlélet. Ennek megfelelően évek óta forgalmazzuk és építjük be saját megoldásainkba a Bernecker & Rainer eszközeit.

Bernecker & Rainer

 

Napenergia hasznosítás

Hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb megújuló energiaforrás a napból származó energia. Az utóbbi évek folyamatos fejlesztéseivel egyre hatékonyabb és olcsóbb módon juthatunk így tiszta, zöld energiához. Az NG Project az egyik leghatékonyabb, fotovoltaikus feldolgozást alkalmazva kiemelkedő megtérülési mutatókkal rendelkező, napenergiát hasznosító rendszereket épít valamint fejleszt saját, innovatív megoldásokat. Akár hő, akár villamos energiát szeretne termelni, testre szabható megoldásokkal tudjuk támogatni elképzeléseit!

SSP (Single Solar Power)

Lépjen be velünk a fotovillamos energiahasznosítás új korszakába és ismerje meg a villamos energiát előállító berendezésünket, az SSP-t! Az SSP egy maximum 70 négyzetméternyi fotovoltaikus napelemmel felszerelt, teljesen automatizált, egy vagy kéttengelyes napkövető rotátorral működő rendszer. Az SSP a napkövetésnek köszönhetően kimagasló hatékonysággal működik, így mind a saját célú, mind az erőművi energiatermelésben tökéletes választás lehet. Az SSP teljesen automatizáltan követi a Nap pályáját ezáltal – a statikus rendszerekkel ellentétben – folyamatosan magas hatásfokkal képes az energia átalakítására, miközben emberi beavatkozást nem igényel. A fix telepítésű rendszerekhez képest akár 40%-kal magasabb energiatermelési mutatók!

Elektronikai szereléstechnológia, gépi beültetés

Saját infarastruktúrával vállaljuk felületszerelt alkatrészek (SMD – Surface Mounted Devices) kis szériás gyártását normál FR4, vag vákum-kemencével speciális hordozóra alacsony “void” képződés mellett. Gyártósorunk elemei az alábbiak:

NG Prod

Energiatárolás vs. Hálózatba Visszatáplálás

A megújuló energiatermeléssel kapcsolatos egyik alapvető kérdés, a termelés során keletkező többletenergia hatékony tárolása. Ezt a problémát felismerve, rendszereinket olyan szünetmentes áramellátást biztosító, illetve energiatároló egységekkel építjük ki, amelyek a hatékony energiatárolásban és az esetlegesen kieső energia pótlásában nyújtanak megoldást.

 

Inverterek

Villamosenergia termelő berendezéseinknél Growatt , Fronius , Socomec gyártók, az aktuális feladathoz legmegfelelőbb tagjait alkalmazzuk, legyen szó szigetüzemről vagy hálózatba visszatáplálásról a szolgáltató felé.

UPS rendszerek

Rendszereink szünetmentes energiaellátását az egységes, biztonságos üzemeltetéshez méretezve tervezzük meg. A APC és a SOCOMEC hivatalos viszonteladójaként saját projektjeiben, a preferált gyártó szünetmentes berendezéseit használjuk. A 19″ rack-es kivitelű “SURT” típusú készülékek külső akkumulátor csomaggal több órás áramkimaradás esetén is biztosítják a fogyasztók tápellátását. Nagyobb kapacitás szükség esetén az APC és a SOCOMEC gyártók által jól átgondolt palettájának csaknem kimeríthetetlen tárházából választunk.

Puffer tartály

A hőenergia tárolására az NG Project SCP és DSP alkalmazása esetén minimum 1 köbméteres, víztároló tartályok telepítését javasolja. Az ilyen puffer tartályok segítségével a megtermelt, de pillanatnyilag fel nem használt hőenergia nagy hatásfokkal, sikeresen tárolható későbbi alkalmazásig. Cégünk partneri jó kapcsolatot ápol a Ép-Gépész Holding és a német BUDERUS céggel.

Referenciák

MOL Rt-Földgázszállítás
Földgázszállító Zrt.
Rádioaktív Hulladékokat Kezelő KNK
Borsodchem Zrt.
TEVA Zrt.
ENI Tigáz Zrt.

Irányítástechnikai tervezés, valamint irányítástechnikai állomások rekonstrukciója, a kivitelezés támogatása. Gázátadó állomások telepítése és a gázmennyiségmérés fejlesztése.

Irányítástechnikai rendszerek tervezése, fejlesztése és rekonstrukciója. Szünetmentes villamosenergia ellátási rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. Állandó tervezői és karbantartói feladatok. Mobil robbanómotoros és egyéb meghajtású gépek, berendezések, szerszámok felülvizsgálata és karbantartása. Telemechanikai rendszer szoftver- és hardverelemeinek javítása.

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszín alatti létesítményeinek kiviteli tervezése, valamint a kis- és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezésére szolgáló Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló Felszíni létesítménye I. ütemének munkái.

BorsodChem Zrt. területén található Gőz üzem megbízásából nyomás alatti gázvezeték fúrása, valamint a projekt megtervezése.

A gyógyszergyár területén létesítendő kogenerációs gázturbinás kiserőmű kisfeszültségű, erősáramú és irányítástechnikai tervezése, valamint a kivitelezés támogatása.

Meglévő földgáz nyomásszabályozó állomásokon, az állomások technológiai üzemvitelét ellenőrző távfelügyeleti rendszer terepi eszközeinek telepítése és beüzemelésének támogatása.

Díjaink

12A legfrisebb

A 2013-as Pegazus Díjon a legdinamikusabban fejlődő magyar kis- és középvállalkozások között második helyezést értünk el, a kelet-magyarországi kategóriában!

Csapat

Vállalatunk sikere, munkatársaink elhivatottságán és összesen csaknem 170 éves szakértelmén alapszik.


Kovács Csaba

ügyvezető

Szabó-Rácz Péter

főmérnök

Trézsi Miklós

technológiai divízió vezető

Varsás Ágota

létesítmény-üzemeltetés vezető


Zvada Tamás

tervezőcsapat vezető

Pálinkó György

tervezőmérnök

Lőrincz András

tervezőmérnök

Taraczközi Gusztáv

tervezőmérnök


Tóth Bence

villamoscsoport vezető

Szkárosi Szabolcs

fejlesztőcsapat vezető

Bús József

vezető fejlesztőmérnök

Fodor Gábor

fejlesztőmérnök


Köteles Zsuzsa

titkárságvezető

Alexa-Popik Dorottya

marketingvezető

Szabó-Rácz Zsuzsanna

pénzügyi ügyintéző

Varró Kriszta

beszerzés-logisztika


Szaszák Zsolt

technológus munkatárs

Sipos Zoltán

erősáramú munkatárs

Molnár László

villamos csoportfelelős

Dávid Gábor

technológus munkatárs


Tatár Beáta

üzemeltetési munkatárs

Állásajánlataink

Villamos tervező mérnök


pdf-icon

Ipari Informatikai fejlesztő mérnök


pdf-icon

Villanyszerelő


pdf-icon

Műszerész


pdf-icon

Kapcsolat

H-3527 Miskolc, Várközi Lajos utca 2.
GPS: 48.122516, 20.802652
Tel./Fax: +36 46 321 979
E-mail: office@ngproject.hu
Web: www.ngproject.hu

Keressen minket LinkedIn-en is!

 

NG Project

Solar power, industrial control and measurement technology,
building automation

Our story

NG Project Kft. provides industrial process management, industrial automation, building automation, and renewable energy solutions. Our company is ready to carry out all phases of project management, from design and verification to installation, operation and training. We design our systems with integrated PLC, DCS and SCADA systems. More than ten years of experience and the outstanding expertise of our colleagues ensure that we provide the highest quality service in the following areas:

 • Design, development and reconstruction of control engineering systems
 • Electric shock and lightning protection design, verification, installation and inspection of high voltage equipment
 • Verified measurement technology solutions
 • Design, verification, installation and inspection of explosion proof places and safety technologies
 • Design, verification and installation of energy systems
 • Design, verification and installation of renewable energies

Next…

 

Our mission

We are always in search of the best solution to ensure optimal operation. We expect high levels of professionalism from our colleagues and therefore we provide them with the best tools and working conditions. We believe that the key to outstanding quality is determination and dedication. We are committed to quality, and nothing exemplifies this more than the ISO 9001 certificate which we received in 2006 and which we have been regularly renewing.

 

Our partners

When choosing our partners and suppliers we apply a group-level criteria that sets the highest quality requirements to our partners. The following companies are our strategic partners:

Bezár

Automation

With the help of our residential and industrial automation solutions, we can personalize automation to satisfy all needs, ranging from family homes to production halls, plants, factories and power plants. Discover our automation solutions that will make the operation of your plant or your home more efficient and more comfortable. Our automation system has a modular design that can be developed and tailored to individual needs.

InduSmart – industrial automation

We can make the operation of your factory, power plant or manufacturing unit safer, more efficient, and easier to control using our industrial automation solutions. Discover NGP InduSmart and let the production begin!

InduSmart

HOME2.0. – building automation

We provide efficient solutions to control and regulate the different MEP systems of residential buildings and family homes. Whether at home or in a remote location, you can easily control basic energy efficiency, safety and comfort functions of your property, even with a phone or a tablet.
Using our solutions, you will be able to set timed events when you are away, such as turning on light sources at a given time or automatically heat the house in case of a temperature drop outside. You can immediately intervene controlling CCTV systems or locking windows and doors. Explore the completely customizable and personalized NG Project building automation solutions to make your home more efficient, safer and more comfortable.

HOME2.0. – building automation

Industrial process management

Solutions based on distributed intelligent systems play an ever growing role in every industrial sector. These solutions can operate a process or a machine’s functions just as well as surveilling an entire factory, including entire domestic-level sectorial systems, gathering data of strategic importance to management.

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation”; states Bernecker & Rainer’s the motto. Since NG Project always aims to find perfect solutions, the perfectionist attitude of Bernecker & Rainer is in line with our philosophy. Thus we have been distributing and incorporating Bernecker & Rainer equipment into our own solutions.

Bernecker & Rainer

 

Solar energy

Solar energy has been one of the most popular renewable energy sources for years. As a result of ten years of continuous enhancements, access to clean, green energy is more efficient and cost-effective than ever. NG Project is keen on developing its own innovative solutions. We build solar power systems with an outstanding rate of return using one of the most efficient photovoltaic processing equipment. Whether you are planning to generate thermal power or electricity, we can support your ideas by providing customized solutions.

SSP (Single Solar Power)

Welcome to the new era of photovoltaic energy! Let us introduce you to the SSP, our new power generating equipment. The SSP is a completely automated, single or dual axle, solar tracking rotator system. You can mount a photovoltaic solar panel of up to 70 square meters. With the help of solar tracking, the SSP operates with outstanding efficiency, therefore it can be a perfect choice for both personal use and power generation. The SSP follows the movement of the Sun – hence, as opposed to static systems – it ensures energy transformation at a constantly high performance rate without the need of human intervention. Compared to fixed solar panel systems, energy production indicators can be as much as 40% higher.

Electronic mounting technology, automatic pick and place

Using our own infrastructure, we are ready to offer small-scale production of Surface Mounted Devices (SMD). We use normal FR4 or vacuum reflow oven to mount onto special carriers with a low “void” level

NG Prod

Energy storage versus backfeeding

One key question in connection with renewable energies is the efficient storage of any energy surplus created during production. Having identified this problem, we have been designing our systems with integrated energy storage units and uninterruptible power supplies which can offer a solution for efficient energy storage and for the recovery of energy supply in case of potential interruptions.

 

Inverters

For our electricity generation we use devices manufactured by Growatt, Fronius and Socomec that are the most adequate to carry out backfeeding to the grid and off-grid operations.

UPS systems

The uninterruptible power supply of our systems is designed for smooth and safe operation. As official retailers of APC and SOCOMEC, we use the products of whichever manufacturer is preferred. The 19″ rack format, “SURT”-type devices coupled with external battery package provide electricity to customers even in case of several hour-long power outages. In case of higher capacity requirements we can choose from the almost inexhaustible options of the well-designed APC and SOCOMEC product range.

Buffer tank

In case of using SCP and DSP, NG Project recommends installing a buffer tank of at least 1 cubic meter volume to store heat energy. With the help of such buffer tanks, temporarily underutilized heat energy can be successfully stored at a high efficiency rate until it is used. Our company has established a sound relationship with Ép-Gépész Holding and the German BUDERUS.

References

MOL Rt. – Natural Gas Transmission branch
Földgázszállító Zrt. (Natural Gas Transmission Private Company Limited)
Public Limited Company for Radioactive Waste Management
Borsodchem Zrt.
TEVA Zrt.
ENI Tigáz Zrt.

Designed control engineering systems, reconstructed control engineering stations, and supported their implementation.

Designed, developed and reconstructed control engineering systems. Monitored and maintained uninterruptible power supply systems. Engaged in continuous engineering and other maintenance tasks. Monitored and maintained tools, equipment and machines using mobile internal combustion engine and other means of propulsion. Repaired software and hardware components of telemechanical systems.

Designed the construction of underground facilities for the National Radioactive Waste Repository of Bátaapáti. Carried out the first phase of the NRWR surface facility implementation for low and medium level radioactive waste disposal.

Designed and planned a gas pipeline drilling project for the steam plant at Borsodchem Zrt.

Supported the implementation and planned low-voltage and high-voltage control engineering tasks of a small, cogeneration, gas turbine power plant at the pharmaceutical company’s site.

Installed and commissioned the field equipment of the monitoring system which controls the technological operation of several natural gas pressure stations.

Awards

12The latest

In 2013 we received the Pegazus Award for being the second most dynamically developing small and medium enterprise in Eastern Hungary.

The team

The succes of our company is based on the commitment of our colleagues and their altogether 170 years of experience.

Csaba Kovács

Executive Director

Péter Szabó-Rácz

Chief Engineer

József Bús

Development Engineer

Péter Tihor

Chief Technical Manager

Bence Tóth

Development Engineer

György Pálinkó

Planning Engineer

Zsuzsa Köteles

Office Manager

Ágota Varsás

Administrator

Zsuzsanna Szabó-Rácz

Financial Administrator

Zsolt Szaszák

Technologist

Laszló Molnár

Technical Project Engineer

Beáta Tatár

Logistics Stock Manager

Bertalan Barsi

Electrical Project Engineer

Contact

H-3527 Miskolc, Várközi Lajos utca 2.
GPS: 48.122516, 20.802652
Phone/Fax: +36 46 321 979
E-mail: office@ngproject.hu
Web: www.ngproject.hu

Find us also on LinkedIn!

 

NG Project

napenergia hasznosítás, ipari irányítás- és méréstechnika,
épületautomatizálás

Bernecker & Rainer

Perfection in Automation” hangzik a Bernecker & Rainer vállalat mottója. Mivel az NG Projectnél mindig a tökéletes megoldásokat keressük, így számunkra ideális hozzáállás ez a perfekcionista szemlélet. Ennek megfelelően évek óta forgalmazzuk és építjük be saját megoldásainkba a Bernecker & Rainer megoldásait. 

X20

z X20-szal a Bernecker & Rainer új, mértékadó rendszert vezetett be. A rendszert a felhasználók igényeinek figyelembe vételével a költséghatékonyságot szem előtt tartva fejlesztették ki. Az X20 rendszer univerzális megoldás bármilyen ipai folyamatirányítási feladat ellátásához.

System 2005

A 2005 rendszer nagy teljesítményű vezérlő a Bernecker & Rainertől (B&R). Nagy számítási kapacitása és I/O sávszélessége bármilyen gépvezérlő, gyártósori vagy folyamatvezérlő rendszer szükségleteit lefedi. A B&R I/O rendszereivel, kezelőfelületeivel és ipari számítógépeivel együtt kielégíti a legmagasabb követelményeket is. Modern interfészeivel, a terepi buszokhoz és hálózatokhoz csatolható.

Power Panel

Power Panel Integrált vezérlés, működtetés és vizualizáció területén számít optimális megoldásnak. Kínálatunkban kompakt és intelligens panelek széles választéka érhető el a kis- és közepes méretű automatizálási, valamint ipari folyamatirányításai feladatokhoz.

NG Project

Solarenergienutzung, industrielle Steuerungs-und Messtechnik,
Gebäudeautomation

Unsere Geschichte

Die NG Project GmbH bietet Dienstleistungen auf den Gebieten von industrieller Prozesssteuerung, Industrie- und Gebäudeautomation, sowie der Nutzung von grünen und erneuerbaren Energien. Unsere Unternehmung ist in der Lage, sämtliche Projektaufgaben, von der Planung, über die Lizenzierung und den Betrieb sowie die Ausbildung selbständig durchzuführen. Beim Ausbau unserer Systeme werden PLC, DCS und SCADA Lösungen integriert. Dank unserer jahrzehntelangen Erfahrung und den der Fachleute mit hervorragenden Kenntnissen, bieten wir Ihnen Dienstleistungen mit höchster Qualität in den folgenden Segmenten an:

 • Planung, Ausführung und Wartung steuertechnischer Systeme
 • Gebäudeelektrische Starkstrom-Planungen: Berührungsschutz-, Überspannungsschutz- und Blitzschutzsysteme, sowie Genehmigungen, Ausführungen und Nachkontrolle.
 • Einführung von zertifizierten Messlösungen
 • Planung, Ausführung, Genehmigung und Überwachung von sicherheitstechnischen und explosionssicheren Räumen
 • Planung, Ausführung, Genehmigung von energetischen Systemen
 • Planung, Ausführung, Genehmigung von alternativen Energienutzungssystemen

weiter…

 

Unsere Unternehmensphilosophie

Um die optimale Lösung zu erreichen suchen wir immer nach der besten Lösung. Wir erwarten von unseren Mitarbeitern eine sehr professionelle Einstellung und unterstützen sie dabei mit den besten Zeugen und Arbeitsverhältnissen. Wir glauben, dass die Bereitstellung von qualitativ hochwertigen Dienstleistungen nur eine Frage der Entschlossenheit und Engagement ist. Wir sind für die Qualität verpflichtet. Dies wird auch durch die ISO 9001 Qualifizierungen bestätigt, die wir das erste Mal in 2006 erhalten haben und seitdem werden kontinuierlich erneuert.

 

Unsere Partner

Együttműködő partnereink és beszállítóink kiválasztásánál olyan csoportszintű kritériumrendszer szerint járunk el, amely a legmagasabb minőségi elvárásokat támasztja partnereink felé. Kiemelt partnereink az alábbi vállalatok.

 • Die Tartarini Hungary GmbH. Der Exklusive Vertreiber der Produkten der italienischen Firma O.M.T. Tartarini S.r.I. in Ungarn, auf dem Gebiet von gasindustriellen technischen Produkten.
 • Die NG Project GmbH ist der OEM Partner und Systemintegrator der industriellen Automationsprodukte der Bernecker + Rainer Industrie Elektronik Ges.m.b.H.
 • Unsere Unternehmung arbeitet mit den durch Dial-Comp GmbH. gelieferten Automations-, industrieelektronischen und sicherheitstechnischen Produkten.
 • Smart Electronic APC Eurolog Kft.
 • EU-Solar kft.
 • CoreComm si kft.
 • Ép-Gépész Holding kft.
 • Bartec Hungary kft.
 • DL1 kft.
 • Turbo Team kft.
 • VST System kft.

Bezár

Automation

Unsere Gebäude- und industriellen Automationsmethoden ermöglichen die Ausführung kompletten, individualisierten Automationssystemen für Einfamilienhäuser, Industriehallen, Betrieben, bis hin zu ganzen Fabriken und Kraftwerken. Wir stellen Ihnen unsere selbstentwickelten Automationsmethoden vor, mit denen die Funktion Ihres Heims oder Betriebs viel effektiver und bequemer gestalten können. Unsere Automationssysteme bestehen aus Modulen, die anhand der individuellen Ansprüche gestalten und entwickelt werden kann.

InduSmart – Industrielle Automation

Mit unseren industriellen Automationsmethoden, die für verschiedene Verhältnisse geplant worden sind, können Sie Ihren industriellen, Kraftwerk-, oder sonstigen Betrieb viel sicherer und besser kontrollierbar gestalten. Lernen Sie die InduSmart Methode kennen und fangen Sie mit der Produktion gleich an!

InduSmart

HOME2.0. – Gebäudeautomation

Wir bieten effektive Lösungen für Steuerung und Kontrolle der verschiedenen HLK-Anlagen von Wohngebäuden, und Einfamilienhäusern an. Unabhängig von Ihrem Aufenthaltsort können Sie die grundlegenden Energieeffizienz-, Sicherheits- und Komfortfunktionen des Hauses einfach mit Tablet oder via Telefon steuern. Die Lösungen des NG Projects ermöglichen das Timing verschiedener Funktionen, wie, z. B. bei Ihrer Abwesenheit, die Ein- bzw. Ausschaltung der Lichtquellen in bestimmten Zeitintervallen, oder die automatische Aufheizung der Wohnung bei der Senkung der Außentemperatur, oder sogar die sofortigen Eingriffe, z. B. die Steuerung das Kamerasystems oder das Sperren der Türe und Fenster. Lernen Sie die vollkommen individualisierbaren Gebäudeautomationsmethoden des NG Projects kennen, mit denen auch Ihr Haus effektiver, sicherer und bequemer werden kann!

HOME2.0. – Gebäudeautomation

Industrielle Prozesssteuerung

Auf jeden Industriegebieten werden die Lösungen mit verteilter Intelligenz von Jahr zu Jahr von wachsender Bedeutung. Diese Systeme steuern nicht nur einen Prozess oder eine Funktion einer Maschine, sondern überwachen das ganze, oder sogar landesweite System einer Fabrik oder eines Industriezweigs, und leisten für das Management Angaben mit strategischer Bedeutung.

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation” so lautet das Motto der Firma Bernecker & Rainer. Da wir bei NG Project immer die perfekten Lösungen suchen, so ist diese perfektionierte Haltung ideal für uns. Dementsprechend sind wir seit mehreren Jahren Vertreiber und Integrator der Lösungen und Produkte der Firma Bernecker & Rainer.

Bernecker & Rainer

 

Solarenergienutzung

Seit mehreren Jahren ist die Solarenergie eine der beliebtesten Erneuerungsenergiequellen. Durch die die fortlaufenden Entwicklungen der letzten Jahre wurde diese grüne Energie noch viel kosteneffektiver. Der NG Project wendet eine der effektivsten, fotovoltaischen Methode an, und baut somit Solarenergienutzungssysteme mit hervorragenden Parametern, und entwickelt eigene, innovative Lösungen. Wollen Sie sogar Wärme, oder elektrische Energie erzeugen, können wir Ihre eigenen Vorstellungen mit unseren Lösungen verwirklichen!

SSP (Single Solar Power)

Treten Sie mit uns in die neue Epoche der Fotovoltaischen Energienutzug ein, und lernen Sie unsere Energieerzeugungsanlage, das SSP kennen! Das SSP ist ein vollautomatisiertes System, das mit einer fotovoltaischen Zelle von max. 70 qm, mit einem ein- oder zweiachsigen Sonnenfolger Rotator installiert worden ist. Das SSP funktioniert wegen des Sonnenfolger Systems mit einer hervorragenden Effektivität, so kann es sowohl in den Haushalten wie auch in den Kraftwerken ein gute Wahl werden. Das SSP folgt die (Sonnenbahn) voll automatisiert, so dass es die Möglichkeit bietet (die, die statischen Systeme nicht bieten können) dass die Energieumwandlung mit großer Effektivität kontinuierlich wird, während das System keinen manuellen Eingriff benötigt. Die Energierzeugungsraten in Verhältnis zu den statischen Systemen können sogar um 40% mehr werden!

Elektronische Montagetechnik, mechanische Implantation

Mit unserer eigenen Infrastruktur sind wir bereit zur Herstellung von Oberflächenmontagekomponenten (SMD – Surface Mounted Devices) in kleiner Serie, mit Standard FR4, oder Vakuum Ofen, auf speziellen Träger, mit niedriger “void” Bildung. Unsere Produktionslinie besteht aus folgenden Elementen:

NG Prod

Energiespeicherung vs. Netzeinspeisung

Bezüglich der Erzeugung der erneuerbaren Energie ist eine der grundlegendsten Fragen die effiziente Speicherung der entstandenen Plusenergie. Nach der Erkennung dieses Problems, bauen wir unsere Systeme mit unterbrechungsfreien Stromversorgungsystemen sowie Energiespeichereinheiten aus, die für die effiziente Energiespeicherung und den Ersatz der eventuellen Energieverlust Lösungen bieten können.

 

Wechselrichter

Bei unseren Stromerzeugungsanlagen wenden wir entsprechende Teile der Produkte von Growatt, Fronius, Socomec, sowohl bei Inselbetrieb, wie auch bei Netzeinspeisung an.

UPS Systeme

Die unterbrechungsfreien Stromversorgungssysteme sind für den einheitlichen, sicheren Betrieb geplant. Als offizieller Wiederverkäufer der APC und SOCOMEC, benutzen wir die UPS Systeme des bevorzugten Herstellers. Die Geräte von Typ “SURT” mit 19″-igem Rack Ausstattung und externer Batterie leisten die Stromversorgung sogar bei einem mehrstündigen Stromausfall. Bei Bedarf einer größeren Kapazität können wir aus dem nahezu unerschöpflichen Angebot des Hersteller APC und SOCOMEC wählen.

Pufferspeicher

Für die Speicherung der Wärme bei der Anwendung von SCP und DSP, schlägt der NG Project die Installation von Wasserbehältern mit einem Mindestvolumen von 1 Kubikmeter vor. Mit Hilfe dieser Pufferbehälter kann die erzeugte, aber nicht benutzte Wärme für die zukünftige Anwendung effizient gespeichert werden. Unsere Firma hat gute Kontakte mit der Ép-Gépész Holding GmbH und der deutschen BUDERUS Company.

Unsere Referenzen

MOL Rt-Földgázszállítás
Földgázszállító Zrt.
Rádioaktív Hulladékokat Kezelő KNK
Borsodchem Zrt.
TEVA Zrt.
ENI Tigáz Zrt.

Irányítástechnikai tervezés, valamint irányítástechnikai állomások rekonstrukciója, a kivitelezés támogatása. Gázátadó állomások telepítése és a gázmennyiségmérés fejlesztése.

Irányítástechnikai rendszerek tervezése, fejlesztése és rekonstrukciója. Szünetmentes villamosenergia ellátási rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. Állandó tervezői és karbantartói feladatok. Mobil robbanómotoros és egyéb meghajtású gépek, berendezések, szerszámok felülvizsgálata és karbantartása. Telemechanikai rendszer szoftver- és hardverelemeinek javítása.

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszín alatti létesítményeinek kiviteli tervezése, valamint a kis- és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezésére szolgáló Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló Felszíni létesítménye I. ütemének munkái.

BorsodChem Zrt. területén található Gőz üzem megbízásából nyomás alatti gázvezeték fúrása, valamint a projekt megtervezése.

A gyógyszergyár területén létesítendő kogenerációs gázturbinás kiserőmű kisfeszültségű, erősáramú és irányítástechnikai tervezése, valamint a kivitelezés támogatása.

Meglévő földgáz nyomásszabályozó állomásokon, az állomások technológiai üzemvitelét ellenőrző távfelügyeleti rendszer terepi eszközeinek telepítése és beüzemelésének támogatása.

Unsere Auszeichnungen

12Die Neueste

Pegazus Auszeichnung von 2013, Zweiter Platz, unter den sich am dynamischsten entwickelnden ungarischen kleinen und mittleren Unternehmen, in Ostungarn!

Unser Team

Der Erfolg unseres Unternehmens basiert auf dem Engagement und dem insgesamt fast 170 jährigen Fachwissen unserer Mitarbeiter.

Csaba Kovács

Geschäftsführer

Péter Szabó-Rácz

Chef Ingenieur

József Bús

Entwicklungsingenieur

Péter Tihor

Ausführungsleiter Techniker

Bence Tóth

Entwicklungsingenieur

György Pálinkó

Planungsingenieur

Zsuzsa Köteles

Sekretariatsleiterin

Ágota Varsás

Administrator

Zsuzsanna Szabó-Rácz

Finanzverwalter

Zsolt Szaszák

Technologe

Laszló Molnár

Technische Ausführung

Beáta Tatár

Logistische Bestandbewirtschaftung

Bertalan Barsi

Elektrische Ausführung

Kontakt

H-3527 Miskolc, Várközi Lajos utca 2.
GPS: 48.122516, 20.802652
Telefon: +36 46 321 979
E-mail: office@ngproject.hu
Web: www.ngproject.hu

Suchen Sie uns auch auf der LinkedIn!

 

HOME2.0. – Gebäudeautomation

Wir bieten effektive Lösungen für Steuerung und Kontrolle der verschiedenen HLK-Anlagen von Wohngebäuden, und Einfamilienhäusern an. Unabhängig von Ihrem Aufenthaltsort können Sie die grundlegenden Energieeffizienz-, Sicherheits- und Komfortfunktionen des Hauses einfach mit Tablet oder via Telefon steuern.
Die Lösungen des NG Projects ermöglichen das Timing verschiedener Funktionen, wie, z. B. bei Ihrer Abwesenheit, die Ein- bzw. Ausschaltung der Lichtquellen in bestimmten Zeitintervallen, oder die automatische Aufheizung der Wohnung bei der Senkung der Außentemperatur, oder sogar die sofortigen Eingriffe, z. B. die Steuerung das Kamerasystems oder das Sperren der Türe und Fenster. Lernen Sie die vollkommen individualisierbaren Gebäudeautomationsmethoden des NG Projects kennen, mit denen auch Ihr Haus effektiver, sicherer und bequemer werden kann!

Steuerung der Heizung und der Kühlung

Die innere Temperatur des Gebäudes kann auch durch die installierte Kühlungs- und Heizungssteuerung, mit vordefinierten Automatismen oder Adhoc Einstellungen geregelt werden. Die automatische Regelung der inneren Temperatur kann auch abhängig der Schwankungen der äußeren Temperatur erfolgen. Eine weitere Option ist, dass die Temperatur nur in den Räumen über eine bestimmte Höhe geregelt wird, wo wir uns gerade aufhalten Es besteht sogar die Möglichkeit, dass Sie die Heizung Ihres Hauses vor Ihrem Ankommen mit Telefon einschalten, und so werden Sie in eine Wohnung mit angenehmer Temperatur eintreten. Außerdem gibt es noch eine Menge andere Möglichkeiten, die frei an die Bedürfnisse des Besitzers angepasst werden können.

Steuerung von Rolladen, Fenstern und Türen

Mit der Rolladensteuerung können die Rolladen automatisch abhängig der Tages- oder Jahresszeit, oder sogar der Außentemperatur oder der Wetterbedingungen hoch oder runter bewegt werden. Kommt ein Sturm? Die Rolladen werden gesenkt, um die Fensterscheibe zu Schützen. Die Steuerung der Beleuchtung kann auch aus Komfort- und Energieeffektivitätsgründen benötigt werden.
Möchten Sie, bevor Sie wegfahren, eine Mitteilung erhalten, dass Sie eine Leuchte in der Wohnung nicht ausgeschaltet haben? Mit unserem System ist es möglich!
Stellen Sie automatische Stimmungslichter, Beleuchtungsformen in Ihrer Wohnung ein, die Sie anstatt dutzende Schalter umzuschalten, einfach mit einer Bewegung bedienen können. Dank der Fenstersteuerung, wenn Sie das Haus verlassen, können Sie alle Fenster mit Ihrem Telefon zumachen, aber auch öffnen, wenn es benötigt wird. Außerdem das Öffnen der Fenster kann sogar programmiert werden, z. B. bei einem Brandfall.

 

 

RS485 Thermostat

Unsere selbstentwickelten Thermostaten, die mit oder ohne Anzeige geliefert werden können, bilden ein Netzwerk, welches als ein Überwachungspunkt des intelligenten Hauses funktioniert. Mit deren Hilfe kann die Temperatur des Hauses in jedem Fall abhängig der jeweiligen Tageszeit und des Komfortgefühls des Kunden eingestellt werden.

 

Fernsteuerung des Gebäudes

Die Gebäudeautomationssysteme, die von NG Project installiert worden sind, können anhand Ihrer Ansprüche von Ihrem Telefon mit Android oder iOS System, oder von Ihrem Tablet steuern, aber Sie können auch Nachrichte oder Warnungen von beliebigen Ereignissen, sogar per E-Mail erhalten.

 

InduSmart – Industrielle Automation

Mit unseren industriellen Automationsmethoden, die für verschiedene Verhältnisse geplant worden sind, können Sie Ihren industriellen, Kraftwerk-, oder sonstigen Betrieb viel sicherer und besser kontrollierbar gestalten. Lernen Sie die InduSmart Methode kennen und fangen Sie mit der Produktion gleich an!

NGP SPS konfigurierbare Steuerungstechnologien

Die für die Steuerung der komplexen Systemen, Fertigungsstraßen, Werkzeugmaschinen angewendeten SPS Systeme werden von uns mit selbstentwickelten Anwendungen verwendet. Die von uns entwickelten SPS Systeme sind modular geplante, konfigurierbare flexible Lösungen, mit der für die Bedürfnisse des Kunden angepasster Steuerung.

Barflow, Messtechnik

Die Tartarini Hungary und die NG Project stellen ihr selbstentwickeltes BaRflow Rechnerwerk vor. Diese Anlage leistet in der industriellen Umgebung hochpräzise Messung und Datenverwaltung. Das System kann anhand der individuellen Bedürfnisse konfiguriert werden, so dass es für Verschiedene Arten von Messungen (Gas, Flüssigkeit, Dampf, Wärme, Luftverschmutzung, Strom, usw.) angewendet werden kann. Das System kann anhand der neuesten SPS Technologie, entsprechen der eigenen Ansprüchen frei programmiert werden. Die Steuerung kann mit Fernbedienung oder unmittelbar mit eigener Anzeige erfolgen. Das System verfügt über Europäischen MKEH Zertifikaten.

barflow1

 

SLC (Sea Logic Controller) Gasgeruch Steuerung und allgemeiner Controller

Die SLC Steuerungshardware besteht aus einer frei programmierbaren, auf SPS, und allgemeine B&R X20 basierender, 19″-igem Rack Ausstattung, welches ist der selbstentwickelte Produkt der NG Project ist. Das Gerät kann in irgendeiner industriellen oder haushaltlichen Umgebungen gelegt werden. Die Anzahl der Anwendungen die mit dem Gerät benutzt werden können, sind fast endlos. Eine der von uns entwickelten innovativen Anwendungen ist ein in der Gaslieferung unentbehrliche Anlage, die mit der Steuerung der Gasgeruchmaschinen noch höhere Sicherheit für die Gasübergabestationen leistet.

Weggas EEx (Wlan Ethernet Gps Gprs Analog-digital-io Sytem ) Modul

Dieses Datenverwaltungs-, Analysierung-, und Übertragungsgerät funktioniert auch in explosionssicherer Umgebung, und kann durch Fest- oder Mobilnetz, mit der Anwendung des ModBUS Protokolls, mit unmittelbarem OPC Kontakt kommunizieren. Dank der Selbststeuerung hat das Gerät einen minimalen Stromverbrauch, mit Hilfe unserer selbstentwickelten, in RB Umgebung anwendbaren Stromquelle kann es sogar 2 Jahre lang ohne externe Stromquelle funktionieren! Wlan Bridge, Accespoint oder Router Funktionen auf RB Gebieten.

 

Explosionssichere (ES) Geräte

Die ExPS – explosionssichere Stromquelle wurde in erster Linie für die Stromversorgung des Weggas Moduls in potenzieller explosionsgefährlichen Umgebung entwickelt. Das System enthält sich in der Standardausrüstung eine Batterie von 140Ah, 3,6V DC (NG-BATT-140-036-B-N). Der Kapazität und Spannungsbereich kann anhand der Auswahl der Typen skaliert werden.

 

 

NGProd

Mit unserer eigenen Infrastruktur sind wir bereit zur Herstellung von Oberflächenmontagekomponenten (SMD – Surface Mounted Devices) in kleiner Serie, mit Standard FR4, oder Vakuum Ofen, auf speziellen Träger, mit niedriger “void” Bildung. Unsere Produktionslinie besteht aus folgenden Elementen:

Halbautomatischer Schablonendrucker TWS SR2700 TWS SR2700

Einstellbare Druckgeschwindigkeit und Rakeldruck, effektive, motorisierte, doppelte Abziehrakel, Doppelkamera-Vision, Drucksoftware über Touch-Screen bedienbar. Ausgezeichnete Lot Paste Abdrücke auch bei ultrafeinen Teilungen.

Automatische Bestückungsmaschine TWS Quadra DVC EVO

Hohe Leistung und Genauigkeit. Es können sogar 0201 Teile implantiert werden. Vibrationsfreie, bürstenlose Hochgeschwindigkeitsmotoren, hochauflösende Farbkamera, 120 Stk. 8mm-iger Lagerkapazität, zuverlässige Software.

Reflow Ofen TWS 1380 EVO

4 +1 Kettenzonenofen für bleifreies Löten. In weitem Bereich programmierbares Temperaturprofil.

Vakuum Ofen ATV SRO-700

Vakuum Ofen mit IR Heizung, mit weniger als 5×10-5 mbar Vakuum, Mit programmierbarem Wärmeprofil.

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation” so lautet das Motto der Firma Bernecker & Rainer. Da wir bei NG Project immer die perfekten Lösungen suchen, so ist diese perfektionierte Haltung ideal für uns. Dementsprechend sind wir seit mehreren Jahren Vertreiber und Integrator der Lösungen und Produkte der Firma Bernecker & Rainer.

X20

Mit dem X20 hat die Bernecker & Rainer ein neues, maßgebendes System eingeführt. Das System wurde unter Berücksichtigung der Kundenbedürfnisse und der Wirtschaftlichkeit entwickelt. Das X20 System bietet eine universelle Lösung für die Versorgung verschiedener industrielleren Prozesssteuerungen an.

Aprol System

Aprol
Kommt bald…

Power Panel

Der Power Panel bietet optimale Lösungen auf den Gebieten von der intergierten Steuerung, Bedienung und Visualisierung an. Wir bieten eine breite Auswahl von Kompakten und Smart Board Panels an, die von den kleinen und mittemäßigen Automationen bis zu den Industriellen Prozessteuerungen geeignet sind.

System 2005

Das 2005 ist ein Hochleistungssteuerungssystem von Bernecker & Rainer (B&R). Mit seinem großen Rechenkapazität und I/O Bandbreite deckt jede Bedürfnisse, die sich in den Produktionslinien oder den Prozessteuerungssystemen ergeben können. Dieses Modell wird aber leider nicht mehr hergestellt. Unsere Firma nimmt aber die Wartung und Reparatur der funktionierenden Systeme über.

HOME2.0. – building automation

We provide an efficient solution to control and regulate the different MEP systems of residential buildings and family homes. Whether you are at home or in a remote location, you can easily control basic energy efficiency, safety and comfort functions of your property, even using a phone or a tablet.
Using our solutions, you will be able to set timed events when you are away, such as turning on light sources at a given time or automatically heat the house in case of a temperature drop outside. You can immediately intervene controlling CCTV systems or locking windows and doors. Explore the completely customizable and personalized NG Project building automation solutions to make your home more efficient, safer and more comfortable.

Heating-cooling control

Indoor temperature can be adjusted based on ad-hoc settings or predefined automatisms by installing cooling and heating control. It is possible to automatic change indoor temperature depending on the variations of outdoor temperature. It is also possible to increase the temperature only in those rooms where you are staying at that moment. Using your phone, you can even start heating your house before arriving home so that it is nice and warm by the time you get there. Several other settings can be created on request of the owner.

Shutter, window, door and lighting control

Using our shutter control system you can open or close the shutters automatically, depending on the time of the day, the season or even according to outside temperature or weather conditions. A storm is approaching? Shutters can be closed to protect the windows. Lighting control may also be needed for safety, comfort or energy efficiency reasons.
Would you like to be warned if you have forgotten one of the lights on before you leave the house? With us, it is possible!
Set automatic ambiance lighting or lighting schemes in the house, and chose the preset options with one simple command instead of switching dozens of light switches. Using the window and door control function, you can close all windows of the house with a command from your phone when you leave. You can also open them for ventilation. Moreover, opening windows can be programmed in advance, in case of a fire, for instance.

 

 

RS485 thermostat

With or without display, the network of thermostats that we have designed constitute the control points of a smart home. With their help, the temperature of the house can be set to the highest degree of energy efficiency, according to the time of day and the comfort level of the user.

 

Remote control of the building

Our building automation systems can be controlled according to your needs from a tablet or a phone with Android or iOS operation systems. You can also set up the system to send you a warning or a report on any type of event, even via e-mail.

 

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation” states the motto of Bernecker & Rainer. Given that NG Project always aims to find perfect solutions, the perfectionist attitude of Bernecker & Rainer is in line with our philosophy. Thus we have been distributing and incorporating their equipment into our own solutions.

X20

Bernecker & Rainer sets the standards with its new system, the X20. The system has been developed by taking into account customers’ needs without losing its cost effectiveness. The X20 system is a universal solution that can perform any industrial process management task.

Aprol System

Coming soon!

Power Panel

Power Panel is an optimal solution for integrated control, operation and visualization. We offer a wide range of intelligent panels to perform small and medium scale automation and industrial process management tasks.

System 2005

System 2005 is a high performance control solution from Bernecker & Rainer (B&R). Its high calculation capacity and I/O bandwidth can satisfy the needs of any machine control, production line or process management system. Unfortunately, the system is not manufactured any longer. Our company, however, is ready to continue the maintenance and reparation of the systems that are already operating.

InduSmart – industrial automation

The operation of your factory, power plant or manufacturing unit can be made safer, more efficient, and easier to control using our industrial automation solutions. Discover NGP InduSmart and let the production begin!!

NGP PLC configurable control technologies

PLCs are used for managing complex systems, production lines and machinery. We supply PLC systems with an application we developed ourselves. Our PLC systems are flexible, configurable, designed with a modular structure so that they can be customized according to the needs of our customers.

Barflow, measurement technology

NG Project is proud to present its self-developed BaRflow flow computer. It provides measurements and data collection of outstandingly high precision in any industrial environment. The system can be freely configured, therefore it can be used for different types of measurements (gas, liquid, vapour, heat, atmospheric pollution, electric energy, etc.). The system is based on the latest PLC technology. It can be freely programmed according to custom requirements. The device can be controlled either remotely or directly by using its own display. Barflow has been issued European standard certifications by the Hungarian Trade Licensing Office.

barflow1

 

SLC (Sea Logic Controller) gas odorization controller and general controller

The PLC based 19” rack-type, freely programmable SLC controller hardware is based on the B&R X20 and is a tool developed by NG Project. It can be applied in any industrial or domestic environment. The range of applications that can be loaded onto the device is practically infinite. One of the innovative software we have developed is an indispensable tool used in the gas transportation which makes the operation of gas transfer stations safer by controlling gas odorization devices.

Weggas EEx (Wlan Ethernet Gps Gprs Analog-digital-io Sytem ) module

A tool for data collection, data analysis and data transfer that works even in explosion proof environments. It communicates via phone network and via wireless connection, using ModBUS protocol and direct OPC connection. Its power consumption is minimal. We can guarantee up to 2 years of autonomous operation without external power supply as a result of the use of its own power supply. It has Wlan Bridge, Accespoint or Router functions in explosion proof spaces.

 

Explosion proof (EP) tools

The ExPS – explosion proof power source equipment is developed primarily to supply a Weggas module in a potentially explosive environment. As a standard, the system contains a set of 140Ah, 3,6V DC (NG-BATT-140-036-B-N) batteries. The capacity and voltage range can be scaled according to the available selection of models.

 

 

NGProd

Saját infarastruktúrával vállaljuk felületszerelt alkatrészek (SMD – Surface Mounted Devices) kis szériás gyártását normál FR4, vagy vákum-kemencével speciális hordozóra alacsony “void” képződés mellett. Gyártósorunk elemei az alábbiak:

Félautomata stencilnyomtató TWS SR2700

Szabályozható elválasztási sebesség és késnyomás, hatékony, motorizált kettős lehúzókés, kétkamerás vizuális pozicionálás, érintőképernyős felhasználói felület. Kiváló forrasztópaszta lenyomtatok ultra finom lábosztások mellett is.

Automata beültető gép TWS Quadra DVC EVO

Nagy teljesítmény és pontosság, akár 0201 alkatrészek is beültethetők. Vibrációmentes, nagy sebességű, kefe nélküli motorok, nagy felbontású, színes kamera, 120 db 8mm-es tárhely, megbízható szoftver.

Reflow kemence TWS 1380 EVO

Ólommentes forrasztáshoz alkalmas 4+1 zónás láncos kemence. Széles határok között programozható hőprofillal.

Vákuumkemence ATV SRO-700

Vákuum kemence IR fűtéssel, kisebb mint 5×10-5 mbar vákuummal, programozható hőprofillal.

HOME2.0. – épületautomatizálás

Hatékony megoldást nyújtunk lakóépületek, családi házak különböző épületgépészeti rendszereinek vezérlésére és szabályzására. Tartózkodjon akár házon belül vagy házon kívül, az ingatlan alapvető energiahatékonysági, biztonsági és kényelmi funkcióit könnyedén vezérelheti akár a telefonján, táblagépén keresztül is.
Az NG Project megoldásaival lehetősége nyílik különböző események időzítésére, például távolléte esetén a fényforrások bizonyos időközönként való bekapcsolására, vagy a külső hőmérséklet csökkenése esetén a lakás automatikus felfűtésére, de azonnali beavatkozásokra is, például a kamerarendszer irányítására, vagy nyílászárók blokkolására. Ismerje meg az NG Project teljesen testre szabható, egyedi igények alapján fejleszthető épületautomatizálási megoldásait amelyekkel Ön is hatékonyabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti otthonát!

Fűtés-hűtés vezérlés

A hűtés- és fűtésvezérlés telepítésével előre definiált automatizmusok, vagy adhoc beállítások alapján is szabályozható az épület belső hőmérséklete. Lehetőség nyílik a külső hőmérséklet ingadozásához kötni a belső hőmérséklet automatikus változtatását. Ugyancsak opció, hogy csak azokban a helységekben menjen egy bizonyos hőfok fölé a hőmérséklet amelyben éppen tartózkodunk. De akár telefonjáról vezérelve is felfűtheti a házat hazaérkezés előtt, hogy az ajtón belépve már kellemes hőmérséklet fogadja. Számtalan további beállítás lehetséges, melyeket a tulajdonosi igények szerint szabadon alakítható.

Redőny – nyílászáró és világítás vezérlés

A redőnyvezérlés segítségével automatikusan felhúzhatja, vagy leengedheti a redőnyöket a nap- illetve évszaknak, de akár a külső hőmérsékletnek és időjárási viszonyoknak megfelelően. Vihar közeleg? A redőnyök leereszkednek, hogy védjék az ablaküveget.Világításvezérlésre biztonsági, kényelmi és energiahatékonysági okokból is szükség lehet.
Szeretné, hogy értesítést kapjon ha bekapcsolva felejtette az egyik lámpát mielőtt elmenne otthonról? Velünk lehetséges!
Állítson be automatikus hangulatvilágításokat, világításképleteket a házban, melyekre egy mozdulattal átválthat, a több tucat kapcsoló átkapcsolása helyett. A nyílászáróvezérlésnek köszönhetően egyetlen mozdulattal, telefonja segítségével bezárhatja az összes ablakot a házban, amikor elmegy otthonról, de ugyanígy ki is nyithatja őket szellőztetés céljából. Sőt az ablakok kinyitása előre programozható, például egy esetleges tűz esetére.

 

 

RS485 termosztát

Kijelzővel vagy kijelző nélküli kivitelben, sajátfejlesztésű termosztátjaink egy hálózatot alkotva az intelligens ház ellenőrző pontját alkotják. Segítségükkel a ház hőmérséklete mindig az adott napszaknak és a felhasználó komfortérzetének megfelelően maximális energiahatékonysággal beállíthatók.

 

Az épület távoli vezérlése

Az NG Project által telepített épületautomatizálási rendszereket az Ön igényének megfelelően Android, vagy iOS rendszerű telefonjáról, illetve táblagépéről is vezérelheti, de tetszőleges eseményekről kaphat jelentést, vagy figyelmeztetést akár emailben is.

 

Bernecker & Rainer

Perfection in Automation” hangzik a Bernecker & Rainer vállalat mottója. Mivel az NG Projectnél mindig a tökéletes megoldásokat keressük, így számunkra ideális hozzáállás ez a perfekcionista szemlélet. Ennek megfelelően évek óta forgalmazzuk és építjük be saját megoldásainkba a Bernecker & Rainer megoldásait.

X20

Az X20-szal a Bernecker & Rainer új, mértékadó rendszert vezetett be. A rendszert a felhasználók igényeinek figyelembe vételével a költséghatékonyságot szem előtt tartva fejlesztették ki. Az X20 rendszer univerzális megoldás bármilyen ipai folyamatirányítási feladat ellátásához.

Aprol System

Az Aprol rendszer
Hamarosan…

Power Panel

Power Panel Integrált vezérlés, működtetés és vizualizáció területén számít optimális megoldásnak. Kínálatunkban kompakt és intelligens panelek széles választéka érhető el a kis- és közepes méretű automatizálási, valamint ipari folyamatirányításai feladatokhoz.

System 2005

A 2005 rendszer nagy teljesítményű vezérlő a Bernecker & Rainertől (B&R). Nagy számítási kapacitása és I/O sávszélessége bármilyen gépvezérlő, gyártósori vagy folyamatvezérlő rendszer szükségleteit lefedi. Sajnos gyártása befejeződött. Cégünk vállaja működő rendszerek karbantartását, javítását.

InduSmart – ipari automatizálás

Különböző környezetekre tervezett ipari automatizálási megoldásainkkal biztonságosabbá, hatékonyabbá és kontrolláltabbá teheti ipari, erőművi, vagy egyéb gyártási működését. Ismerje meg az NGP InduSmartot és induljon a termelés!

NGP PLC paraméterezhető vezérlő technológiák

Saját fejlesztésű alkalmazással látjuk el az összetett rendszerek, gyártósorok, szerszámgépek irányításához használt PLC rendszerek vezérlését. Az általunk fejlesztett PLC rendszerek modulárisan tervezett, paraméterezhető, rugalmas megoldások, megrendelő igényeire szabott vezérléssel.

Barflow, méréstechnika

Az NG Project bemutatja az egyedi fejlesztésű BaRflow számítóművét.Ipari környezetben biztosít kiemelkedő precizitású mérést és adatgyűjtést.A rendszer igény szerint konfigurálható, így számos különböző típusú mérésre (gáz, folyadék, gőz, hő, légszennyezés, elektromos áram, stb.) is alkalmazható.A rendszer a legmodernebb PLC technológiára támaszkodva, egyedi igényeknek megfelelően szabadon programozható. Távoli eléréssel vagy közvetlenül,saját displayen keresztül is vezérelhető. Európai minősítésü MKEH bizonylatokkal rendelkezik.

barflow1

 

SLC (Sea Logic Controller) gázszagosítás vezérlő és általános kontroller

Az SLC vezérlő hardver egy általános B&R X20 alapokora épülő , szabadon programozható PLC alapú 19″ rack kivitelü, az NG Project saját fejlesztésü eszköze. Bármilyen ipari, vagy háztartási környezetben elhelyezhető. A készülékbe töltött alkalmazások tárháza gyakorlatilag végtelen. Az általunk kifejlesztett egyik innovatív alkalmazás a gázszállítási iparban elengedhetetlen eszköz, amely a gázszagosítás eszközök vezérlésével teszi még biztonságosabbá a gázátadó állomások működését.

Weggas EEx (Wlan Ethernet Gps Gprs Analog-digital-io Sytem ) modul

Robbanás biztos környezetben is működő adatgyűjtő, adatanalizáló és továbbító eszköz,amely telefonos hálózaton és vezeték nélkül is képes kommunikálni ModBUS protokoll használatával, közvetlen OPC kapcsolat. Önműködő vezérlésének köszönhető minimális áram felvétel, saját gyártmányú RB környezetben alkalmazható áramforrásunk segítségével akár 2 év autonóm külső táplálás nélküli működés! Wlan Bridge , Accespoint vagy Router funkciók RB tereken.

 

Robbanás biztos (RB) eszközök

Az ExPS – robbanásbiztos áramforrás elsődlegesen a Weggas modul tápellátására szolgáló, potenciálisan robbanásveszélyes környezetben történő alkalmazásra kifejlesztett berendezés. Alapkiépítésben a rendszer 140Ah, 3,6V DC (NG-BATT-140-036-B-N) elemcsomagot tartalmaz. A típusválasztéknak megfelelően skálázható a kapacitás- és a feszültség- tartomány.