NG Project

napenergia hasznosítás, ipari irányítás- és méréstechnika,
épületautomatizálás

Sztori

Az NG Project Kft. ipari folyamatirányítással, ipari- és épületautomatizálással valamint zöld- és megújulóenergia hasznosítással foglalkozik. Vállalatunknál a tervezéstől, az engedélyeztetésen és kivitelezésen át, az üzemeltetésig, valamint az oktatásig minden projektfeladatot képesek vagyunk önállóan ellátni. Rendszereink kiépítésénél PLC, DCS és SCADA megoldásokat integrálunk. Évtizedes tapasztalatunk és kiemelkedő tudással rendelkező szakembergárdánknak köszönhetően az alábbi szegmensekben a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk:

 • Irányítástechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • Erősáramú berendezésekkel kapcsolatos érintésvédelmi, villámvédelmi tervezések, valamint engedélyeztetések, kivitelezések és felülvizsgálatok
 • Hitelesített méréstechnikai megoldások bevezetése
 • Biztonságtechnikai és robbanásbiztos terek tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, felüvizsgálat
 • Energetikai rendszerek tervezés, engedélyeztetés kivitelezés
 • Alternatívenergia hasznosítás tervezés, engedélyeztetés kivitelezés

Tovább…

Hitvallásunk

Mindig a legjobb megoldást keressük, az optimális működés érdekében. Munkatársainktól magas szakmai színvonalú hozzáállást várunk el és ebben a legjobb eszközökkel és munkakörülményekkel támogatjuk őket. Hisszük, hogy a kiemelkedő minőségű szolgáltatás nyújtása csupán elszántság és elkötelezettség kérdése. Elkötelezettek vagyunk a minőség felé. Ezt támasztja alá ISO 9001 minősítésünk is, melyet 2006-ban nyertünk el és azóta folyamatosan megújítunk.

Partnereink

Együttműködő partnereink és beszállítóink kiválasztásánál olyan csoportszintű kritériumrendszer szerint járunk el, amely a legmagasabb minőségi elvárásokat támasztja partnereink felé. Kiemelt partnereink az alábbi vállalatok.

 • A Tartarini Hungary kft. az olasz O.M.T. Tartarini S.r.I. gázipari gépészeti termékeinek magyarországi teljes jogú forgalmazója, kiemelt partnere.
 • Az NG Project a Bernecker + Rainer Industrie Elektronik Ges.m.b.H. OEM partnere és az általuk gyártott ipari automatizálási eszközök rendszerintegrátora.
 • Vállalatunk a Dial-Comp kft. által szállított automatizálási, ipari elektronikai és biztonságtechnikai termékekkel dolgozik.
 • Smart Electronic APC Eurolog Kft.
 • EU-Solar kft.
 • CoreComm si kft.
 • Ép-Gépész Holding kft.
 • Bartec Hungary kft.
 • DL1 kft.
 • Turbo Team kft.
 • VST System kft.

Bezár

Automatizálás

Épület- és ipari automatizálási megoldásaink segítségével családi házaktól, csarnokokon, üzemeken át, egészen gyárakig és erőművekig képesek vagyunk minden igényt kielégítő, testre szabott automatizálásra. Ismerje meg saját fejlesztésű automatizálási megoldásainkat, melyek segítségével otthonát, illetve üzemének működését sokkal hatékonyabbá, kényelmesebbé tudjuk tenni. Automatizálási rendszerünk moduláris felépítésű, az egyéni igényeknek megfelelően alakítható, fejleszthető.

InduSmart – ipari automatizálás

Különböző környezetekre tervezett ipari automatizálási megoldásainkkal biztonságosabbá, hatékonyabbá és kontrolláltabbá teheti ipari, erőművi, vagy egyéb gyártási működését.

InduSmart

HOME2.0. – épületautomatizálás

Hatékony megoldást nyújtunk lakóépületek, családi házak különböző épületgépészeti rendszereinek vezérlésére és szabályzására. Tartózkodjon akár házon belül vagy házon kívül, az ingatlan alapvető energiahatékonysági, biztonsági és kényelmi funkcióit könnyedén vezérelheti akár a telefonján, táblagépén keresztül is.
Az NG Project megoldásaival lehetősége nyílik különböző események időzítésére, például távolléte esetén a fényforrások bizonyos időközönként való bekapcsolására, vagy a külső hőmérséklet csökkenése esetén a lakás automatikus felfűtésére, de azonnali beavatkozásokra is, például a kamerarendszer irányítására, vagy nyílászárók blokkolására. Ismerje meg az NG Project teljesen testre szabható, egyedi igények alapján fejleszthető épületautomatizálási megoldásait amelyekkel Ön is hatékonyabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti otthonát!

HOME2.0. – épületautomatizálás

Ipari folyamatirányítás

Az ipar minden területén évről évre nagyobb szerepet kapnak az elosztott intelligenciájú irányítási rendszerekre épülő megoldások, melyek nemcsak egy folyamat, vagy egy gép funkcióinak működését látják el, hanem az egész gyár vagy akár egy ágazat országos rendszerét felügyelik és szolgáltatnak a menedzsment felé stratégiai fontosságú adatokat.

Bernecker & Rainer

“Perfection in Automation” hangzik a Bernecker & Rainer vállalat mottója. Mivel az NG Projectnél mindig a tökéletes megoldásokat keressük, így számunkra ideális hozzáállás ez a perfekcionista szemlélet. Ennek megfelelően évek óta forgalmazzuk és építjük be saját megoldásainkba a Bernecker & Rainer eszközeit.

Bernecker & Rainer

Napenergia hasznosítás

Hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb megújuló energiaforrás a napból származó energia. Az utóbbi évek folyamatos fejlesztéseivel egyre hatékonyabb és olcsóbb módon juthatunk így tiszta, zöld energiához. Az NG Project az egyik leghatékonyabb, fotovoltaikus feldolgozást alkalmazva kiemelkedő megtérülési mutatókkal rendelkező, napenergiát hasznosító rendszereket épít valamint fejleszt saját, innovatív megoldásokat. Akár hő, akár villamos energiát szeretne termelni, testre szabható megoldásokkal tudjuk támogatni elképzeléseit!

SSP (Single Solar Power)

Lépjen be velünk a fotovillamos energiahasznosítás új korszakába és ismerje meg a villamos energiát előállító berendezésünket, az SSP-t! Az SSP egy maximum 70 négyzetméternyi fotovoltaikus napelemmel felszerelt, teljesen automatizált, egy vagy kéttengelyes napkövető rotátorral működő rendszer. Az SSP a napkövetésnek köszönhetően kimagasló hatékonysággal működik, így mind a saját célú, mind az erőművi energiatermelésben tökéletes választás lehet. Az SSP teljesen automatizáltan követi a Nap pályáját ezáltal – a statikus rendszerekkel ellentétben – folyamatosan magas hatásfokkal képes az energia átalakítására, miközben emberi beavatkozást nem igényel. A fix telepítésű rendszerekhez képest akár 40%-kal magasabb energiatermelési mutatók!

Elektronikai szereléstechnológia, gépi beültetés

Saját infarastruktúrával vállaljuk felületszerelt alkatrészek (SMD – Surface Mounted Devices) kis szériás gyártását normál FR4, vag vákum-kemencével speciális hordozóra alacsony “void” képződés mellett. Gyártósorunk elemei az alábbiak:

NG Prod

Energiatárolás vs. Hálózatba Visszatáplálás

A megújuló energiatermeléssel kapcsolatos egyik alapvető kérdés, a termelés során keletkező többletenergia hatékony tárolása. Ezt a problémát felismerve, rendszereinket olyan szünetmentes áramellátást biztosító, illetve energiatároló egységekkel építjük ki, amelyek a hatékony energiatárolásban és az esetlegesen kieső energia pótlásában nyújtanak megoldást.

Inverterek

Villamosenergia termelő berendezéseinknél Growatt , Fronius , Socomec gyártók, az aktuális feladathoz legmegfelelőbb tagjait alkalmazzuk, legyen szó szigetüzemről vagy hálózatba visszatáplálásról a szolgáltató felé.

UPS rendszerek

Rendszereink szünetmentes energiaellátását az egységes, biztonságos üzemeltetéshez méretezve tervezzük meg. A APC és a SOCOMEC hivatalos viszonteladójaként saját projektjeiben, a preferált gyártó szünetmentes berendezéseit használjuk. A 19″ rack-es kivitelű “SURT” típusú készülékek külső akkumulátor csomaggal több órás áramkimaradás esetén is biztosítják a fogyasztók tápellátását. Nagyobb kapacitás szükség esetén az APC és a SOCOMEC gyártók által jól átgondolt palettájának csaknem kimeríthetetlen tárházából választunk.

Puffer tartály

A hőenergia tárolására az NG Project SCP és DSP alkalmazása esetén minimum 1 köbméteres, víztároló tartályok telepítését javasolja. Az ilyen puffer tartályok segítségével a megtermelt, de pillanatnyilag fel nem használt hőenergia nagy hatásfokkal, sikeresen tárolható későbbi alkalmazásig. Cégünk partneri jó kapcsolatot ápol a Ép-Gépész Holding és a német BUDERUS céggel.

Referenciák

MOL Rt-Földgázszállítás
Földgázszállító Zrt.
Rádioaktív Hulladékokat Kezelő KNK
Borsodchem Zrt.
TEVA Zrt.
ENI Tigáz Zrt.

Irányítástechnikai tervezés, valamint irányítástechnikai állomások rekonstrukciója, a kivitelezés támogatása. Gázátadó állomások telepítése és a gázmennyiségmérés fejlesztése.

Irányítástechnikai rendszerek tervezése, fejlesztése és rekonstrukciója. Szünetmentes villamosenergia ellátási rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. Állandó tervezői és karbantartói feladatok. Mobil robbanómotoros és egyéb meghajtású gépek, berendezések, szerszámok felülvizsgálata és karbantartása. Telemechanikai rendszer szoftver- és hardverelemeinek javítása.

Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszín alatti létesítményeinek kiviteli tervezése, valamint a kis- és közepes aktivitású radioaktív hulladékok végleges elhelyezésére szolgáló Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló Felszíni létesítménye I. ütemének munkái.

BorsodChem Zrt. területén található Gőz üzem megbízásából nyomás alatti gázvezeték fúrása, valamint a projekt megtervezése.

A gyógyszergyár területén létesítendő kogenerációs gázturbinás kiserőmű kisfeszültségű, erősáramú és irányítástechnikai tervezése, valamint a kivitelezés támogatása.

Meglévő földgáz nyomásszabályozó állomásokon, az állomások technológiai üzemvitelét ellenőrző távfelügyeleti rendszer terepi eszközeinek telepítése és beüzemelésének támogatása.

Tanúsítványaink

MSZ EN ISO 9001:2015

Cégünknél 2006-ban bevezetésre került az ISO minőségirányítási rendszer, amely legutóbb 2018-ban került megújításra a legújabb szabvány követelményeinek, ezzel is törekedve a megrendelői igények színvonalas kielégítésére.

SCCp: 2011 (SK-SCC Austria)

Cégünk 2019-ben bevezette és azóta működteti az irányítástechnikai, energetikai, méréstechnológiai, erősáramú és robbanásbiztos rendszerek és berendezések tervezése, engedélyezése, gyártása, kivitelezése, forgalmazása, ellenőrzése, felügyelete és karbantartása biztonsági rendszert, amely alapján a rendszer megfelel a SCCp: 2011 (SK-SCC Austria) szabvány követelményeinek.

OAH-2019-05474-0001/2019

Rendelkezünk OAH-2019-05474-0001/2019 számú szakmagyakorlási jogosultsággal az Országos Atomenergia Hivatal által, amely 2019-ben került megújításra.

Csapat

Vállalatunk sikere, munkatársaink elhivatottságán és összesen csaknem 170 éves szakértelmén alapszik.


Kovács Csaba

ügyvezető

Szabó-Rácz Péter

főmérnök

Trézsi Miklós

technológiai divízió vezető

Varsás Ágota

létesítmény-üzemeltetés vezető


Zvada Tamás

tervezőcsapat vezető

Pálinkó György

tervezőmérnök

Lőrincz András

tervezőmérnök


Tóth Bence

villamoscsapat vezető

Szkárosi Szabolcs

fejlesztőcsapat vezető

Bús József

vezető fejlesztőmérnök

Fodor Gábor

fejlesztőmérnök


Köteles Zsuzsa

titkárság vezető

Alexa-Popik Dorottya

marketing vezető

Szabó-Rácz Zsuzsanna

pénzügyi ügyintéző

Bakosné Lipusz Petra

irodai adminisztratív koordinátor


Varró Kriszta

beszerzés-logisztika

Szaszák Zsolt

technológiai csapatfelelős

Sipos Zoltán

erősáramú munkatárs

Varró Kriszta

beszerzés-logisztika


Tatár Beáta

üzemeltetési munkatárs

Állásajánlataink

Villamos tervező mérnök


pdf-icon

Villanyszerelő


pdf-icon

Kapcsolat

H-3527 Miskolc, Várközi Lajos utca 2.
GPS: 48.122516, 20.802652
Tel./Fax: +36 46 321 979
E-mail: office@ngproject.hu
Web: www.ngproject.hu

Keressen minket LinkedIn-en is!