InduSmart – ipari automatizálás

Különböző környezetekre tervezett ipari automatizálási megoldásainkkal biztonságosabbá, hatékonyabbá és kontrolláltabbá teheti ipari, erőművi, vagy egyéb gyártási működését. Ismerje meg az NGP InduSmartot és induljon a termelés!

NGP PLC paraméterezhető vezérlő technológiák

Saját fejlesztésű alkalmazással látjuk el az összetett rendszerek, gyártósorok, szerszámgépek irányításához használt PLC rendszerek vezérlését. Az általunk fejlesztett PLC rendszerek modulárisan tervezett, paraméterezhető, rugalmas megoldások, megrendelő igényeire szabott vezérléssel.

Barflow, méréstechnika

Az NG Project bemutatja az egyedi fejlesztésű BaRflow számítóművét.Ipari környezetben biztosít kiemelkedő precizitású mérést és adatgyűjtést.A rendszer igény szerint konfigurálható, így számos különböző típusú mérésre (gáz, folyadék, gőz, hő, légszennyezés, elektromos áram, stb.) is alkalmazható.A rendszer a legmodernebb PLC technológiára támaszkodva, egyedi igényeknek megfelelően szabadon programozható. Távoli eléréssel vagy közvetlenül,saját displayen keresztül is vezérelhető. Európai minősítésü MKEH bizonylatokkal rendelkezik.

barflow1

 

SLC (Sea Logic Controller) gázszagosítás vezérlő és általános kontroller

Az SLC vezérlő hardver egy általános B&R X20 alapokora épülő , szabadon programozható PLC alapú 19″ rack kivitelü, az NG Project saját fejlesztésü eszköze. Bármilyen ipari, vagy háztartási környezetben elhelyezhető. A készülékbe töltött alkalmazások tárháza gyakorlatilag végtelen. Az általunk kifejlesztett egyik innovatív alkalmazás a gázszállítási iparban elengedhetetlen eszköz, amely a gázszagosítás eszközök vezérlésével teszi még biztonságosabbá a gázátadó állomások működését.

Weggas EEx (Wlan Ethernet Gps Gprs Analog-digital-io Sytem ) modul

Robbanás biztos környezetben is működő adatgyűjtő, adatanalizáló és továbbító eszköz,amely telefonos hálózaton és vezeték nélkül is képes kommunikálni ModBUS protokoll használatával, közvetlen OPC kapcsolat. Önműködő vezérlésének köszönhető minimális áram felvétel, saját gyártmányú RB környezetben alkalmazható áramforrásunk segítségével akár 2 év autonóm külső táplálás nélküli működés! Wlan Bridge , Accespoint vagy Router funkciók RB tereken.

 

Robbanás biztos (RB) eszközök

Az ExPS – robbanásbiztos áramforrás elsődlegesen a Weggas modul tápellátására szolgáló, potenciálisan robbanásveszélyes környezetben történő alkalmazásra kifejlesztett berendezés. Alapkiépítésben a rendszer 140Ah, 3,6V DC (NG-BATT-140-036-B-N) elemcsomagot tartalmaz. A típusválasztéknak megfelelően skálázható a kapacitás- és a feszültség- tartomány.