HOME2.0. – épületautomatizálás

Hatékony megoldást nyújtunk lakóépületek, családi házak különböző épületgépészeti rendszereinek vezérlésére és szabályzására. Tartózkodjon akár házon belül vagy házon kívül, az ingatlan alapvető energiahatékonysági, biztonsági és kényelmi funkcióit könnyedén vezérelheti akár a telefonján, táblagépén keresztül is.
Az NG Project megoldásaival lehetősége nyílik különböző események időzítésére, például távolléte esetén a fényforrások bizonyos időközönként való bekapcsolására, vagy a külső hőmérséklet csökkenése esetén a lakás automatikus felfűtésére, de azonnali beavatkozásokra is, például a kamerarendszer irányítására, vagy nyílászárók blokkolására. Ismerje meg az NG Project teljesen testre szabható, egyedi igények alapján fejleszthető épületautomatizálási megoldásait amelyekkel Ön is hatékonyabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti otthonát!

Fűtés-hűtés vezérlés

A hűtés- és fűtésvezérlés telepítésével előre definiált automatizmusok, vagy adhoc beállítások alapján is szabályozható az épület belső hőmérséklete. Lehetőség nyílik a külső hőmérséklet ingadozásához kötni a belső hőmérséklet automatikus változtatását. Ugyancsak opció, hogy csak azokban a helységekben menjen egy bizonyos hőfok fölé a hőmérséklet amelyben éppen tartózkodunk. De akár telefonjáról vezérelve is felfűtheti a házat hazaérkezés előtt, hogy az ajtón belépve már kellemes hőmérséklet fogadja. Számtalan további beállítás lehetséges, melyeket a tulajdonosi igények szerint szabadon alakítható.

Redőny – nyílászáró és világítás vezérlés

A redőnyvezérlés segítségével automatikusan felhúzhatja, vagy leengedheti a redőnyöket a nap- illetve évszaknak, de akár a külső hőmérsékletnek és időjárási viszonyoknak megfelelően. Vihar közeleg? A redőnyök leereszkednek, hogy védjék az ablaküveget.Világításvezérlésre biztonsági, kényelmi és energiahatékonysági okokból is szükség lehet.
Szeretné, hogy értesítést kapjon ha bekapcsolva felejtette az egyik lámpát mielőtt elmenne otthonról? Velünk lehetséges!
Állítson be automatikus hangulatvilágításokat, világításképleteket a házban, melyekre egy mozdulattal átválthat, a több tucat kapcsoló átkapcsolása helyett. A nyílászáróvezérlésnek köszönhetően egyetlen mozdulattal, telefonja segítségével bezárhatja az összes ablakot a házban, amikor elmegy otthonról, de ugyanígy ki is nyithatja őket szellőztetés céljából. Sőt az ablakok kinyitása előre programozható, például egy esetleges tűz esetére.

 

 

RS485 termosztát

Kijelzővel vagy kijelző nélküli kivitelben, sajátfejlesztésű termosztátjaink egy hálózatot alkotva az intelligens ház ellenőrző pontját alkotják. Segítségükkel a ház hőmérséklete mindig az adott napszaknak és a felhasználó komfortérzetének megfelelően maximális energiahatékonysággal beállíthatók.

 

Az épület távoli vezérlése

Az NG Project által telepített épületautomatizálási rendszereket az Ön igényének megfelelően Android, vagy iOS rendszerű telefonjáról, illetve táblagépéről is vezérelheti, de tetszőleges eseményekről kaphat jelentést, vagy figyelmeztetést akár emailben is.