Bernecker & Rainer

Perfection in Automation” hangzik a Bernecker & Rainer vállalat mottója. Mivel az NG Projectnél mindig a tökéletes megoldásokat keressük, így számunkra ideális hozzáállás ez a perfekcionista szemlélet. Ennek megfelelően évek óta forgalmazzuk és építjük be saját megoldásainkba a Bernecker & Rainer megoldásait.

X20

Az X20-szal a Bernecker & Rainer új, mértékadó rendszert vezetett be. A rendszert a felhasználók igényeinek figyelembe vételével a költséghatékonyságot szem előtt tartva fejlesztették ki. Az X20 rendszer univerzális megoldás bármilyen ipai folyamatirányítási feladat ellátásához.

Aprol System

Az Aprol rendszer
Hamarosan…

Power Panel

Power Panel Integrált vezérlés, működtetés és vizualizáció területén számít optimális megoldásnak. Kínálatunkban kompakt és intelligens panelek széles választéka érhető el a kis- és közepes méretű automatizálási, valamint ipari folyamatirányításai feladatokhoz.

System 2005

A 2005 rendszer nagy teljesítményű vezérlő a Bernecker & Rainertől (B&R). Nagy számítási kapacitása és I/O sávszélessége bármilyen gépvezérlő, gyártósori vagy folyamatvezérlő rendszer szükségleteit lefedi. Sajnos gyártása befejeződött. Cégünk vállaja működő rendszerek karbantartását, javítását.